Webinar: Financieel gezond de crisis door!

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. Daarom nodigen wij jou graag ‘online’ uit om aan te sluiten bij de interactieve webinar ‘Financieel gezond de crisis door’. In dit webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport), bespreken we hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging. Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

 

Vanuit het lokale sport- en beweegakkoord nodigen wij jouw graag uit voor de webinar ‘Financieel gezond de crisis door’. Tijdens de webinar wordt jouw vereniging, samen met een aantal andere verenigingen, bijgepraat over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier weer gezond uit te komen.  Tijdens de webinar kom je tot nieuwe inzichten en kan jouw vereniging al de eerste concrete stappen maken.

 

Het webinar vindt plaats op:

Datum: Maandag 31 mei

Tijd: 20.00u tot 21.30u

Uiterlijk opgeven vóór: 28 mei

 

Tijdens het webinar:

  • Leer je hoe je om kunt gaan met het tijdelijk wegvallen van inkomstenbronnen;
  • Gaan we op zoek naar manieren om uitgaven te beperken én mogelijk nieuwe inkomsten te genereren voor jouw club;
  • Zoeken we een nieuw evenwicht in financiën voor jouw vereniging;
  • Krijg je informatie over de algemene regelingen die geldig en toepasbaar zijn voor de sportbranche;
  • Bespreken we de nieuwe maatregelen van de Rabobank die voor verenigingen van toepassing zijn.

 

Aanmelden

Opgeven kan via onderstaande link. Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

 

Na aanmelding

Na aanmelding krijg je van ons een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het webinar. Om dit webinar zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

 

We zien uit naar jullie komst en naar een inspirerende en bovenal leerzame webinar!

 

Klik hier om je aan te melden

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)