WK-tickets vergeven tijdens Volleybal Uppie Challenge

Op zaterdag 3 september 2022 organiseerde wij een side-event voor het WK Volleybal voor dames. Op het jaarlijkse Klompenfeest in Twello stonden wij met onze stand in de Stationsstraat.

 

Wij organiseerden de Volleybal Uppie Challenge, waarbij je binnen 1 minuut de bal zoveel mogelijk naar elkaar moet overspelen zonder de grond te raken. Raakte de bal de grond wel dan begon je opnieuw te spelen en te tellen maar het hoogste aantal keer dat je overgespeeld had bleef dan staan. Na 1 minuut schreef je het hoogste aantal keer op dat je had overgespeeld, en dan na elke 30 minuten ging je kijken wie vervolgens het hoogste aantal had overgespeeld en die wint vervolgens de kaarten van een wedstrijd van Team Canada.

 

Van 12:00 uur tot 18:00 uur, kon je dus elke 30 minuten volleybal entree kaarten winnen voor Team Canada. Gemeente Voorst is officieel host van Team Canada. De dag winnaar, de winnaar die over de hele dag de meeste keren had overgespeeld, ontvangt 5 VIP entreekaarten voor de openingswedstrijd van het WK Volleybal tussen Nederland en Kenia.

 

Elke deelnemer kreeg vervolgens van ons een informatie boekje over het WK Volleybal en een gezonde appel, aangeboden door de Albert Heijn uit Twello.

 

Aan het einde van de dag konden we tevreden terug kijken op een geslaagde middag. Heel veel deelnemers zijn ons gepasseerd, hebben informatie gekregen over het WK Volleybal of hebben meegedaan met de Volleybal Uppie Challenge, een betere promotie en onder de aandacht brengen van het WK Volleybal van zowel Nederland als Canada konden we niet wensen.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)