Volleybalplezier op het Marktplein

Op zaterdag 17 september 2022 organiseerde Team Voorst Actief het Voorster Volleybalfeest op het Marktplein in Twello. Ondanks af en toe regenachtige omstandigheden waren er in samenwerking met NeVoBo van 13:00 uur tot 17:00 uur verschillende volleybal activiteiten, dit ter promotie/aandacht voor het WK Volleybal voor vrouwen. Gemeente Voorst is officieel host van Team Canada. Ruim 50 deelnemers (jong en oud) zijn langs gekomen en hebben meegedaan aan de spellen.

 

Zo was er een smashmeter waarbij je kon zien hoe hard je de bal kon smashen, er was een tjoek aanwezig waartegen je de bal kon spelen/gooien en vangen. Ook was er een volleybal hindernisbaan en een springkussen.

 

Verder was ook de officiële WK beker aanwezig waarmee je op de foto kon en kon je WK tickets winnen voor een volleybalwedstrijd van Team Canada, tijdens de Volleybal Uppie Challenge.

 

Na afloop was er voor iedereen een lekkere gezonde appel, aangeboden door de Albert Heijn Twello uit Twello en drinkwater verzorgd door PuuR Bloemen en Planten uit Twello. Deelnemers werden allemaal bedankt voor jullie komst en gingen nat maar voldaan weer richting huiswaarts. We kijken terug op een leuke en sportieve middag.

Voorst Actief on Tour
Like us