2e editie Voorster Volleybal Cup groot succes!

Op donderdag 4 januari 2024 organiseerde de buurtsportcoaches van team Voorst Actief de tweede editie van de ‘Voorster Volleybal Cup.’ De Voorster Volleybal Cup is een wijkvolleybaltoernooi voor inwoners uit de gemeente Voorst.

16 teams wisten de weg naar sporthal MFC Klarenbeek te vinden. De samenstelling van de teams was erg divers. Zo deden er vriendenteams, buurteams, geoefenden en niet-geoefenden volleyballers mee aan het toernooi. Er werd fanatiek gevolleybald, maar de wedstrijden verliepen bovenal sportief.

Dit jaar konden de volleybalteams zich inschrijven voor een ‘recreantenpoule’ en voor een ‘prestatiepoule’. Er waren vier poules van vier teams. Na de poulewedstrijden gingen alle poulewinnaars van de recreantenpoule en van de prestatiepoule door naar de finale.

De finale in de recreantenpoule ging tussen ‘CV Nooit Te Gek’ en ‘CV Sprut 2’, waarbij ‘CV Nooit Te Gek’ de finale won.

De finale in de prestatiepoule ging tussen ‘Sportfreunde Willingen’ en ‘Voorwaarts Mix Chicks’, waarbij ‘Sportfreunde Willingen’ als winnaar uit de bus kwam.

De organisatie en de teams kijken terug op een geslaagd toernooi. Na afloop van het toernooi was de reactie dan ook: ‘Volgend jaar weer?!’