Informatieavond VoorstActief

VoorstActief is ontwikkeld om activiteiten in de Gemeente Voorst een centrale plek te geven voor zowel grote als kleine verenigingen, particulieren en organisaties, commercieel en niet-commercieel. Één overzichtelijke agenda met alle activiteiten op het gebied van Cultuur & Kunst, Sport & Bewegen, Welzijn & Recreatie. Daarnaast o.a. een overzicht van het structurele aanbod, informatie over buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen, belangenverenigingen, de sportraad 3.0 en accommodatieverhuur. Initiatiefnemers zijn de buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen in samenwerking met de Gemeente Voorst.

Tijdens deze informatieavond geeft het team achter VoorstActief uitleg over de mogelijkheden en doelen. Tevens geeft René Schipper van Fidene, ontwikkelaar van de website, advies over het gebruik (plaatsen van activiteiten) met daarbij handige tips & trucs. Daarnaast legt hij uit hoe je zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van social media om een optimaal resultaat te behalen.

Het team dat met de ontwikkeling van VoorstActief bezig is geweest geeft uitleg over de gedachte achter VoorstActief en de mogelijkheden om een eigen activiteit te promoten. Hoe kun je als vereniging of organisatie zelf bijdragen aan een gevulde site met activiteiten en hoe wordt de promotie rond de activiteiten geregeld via o.a. social media?

Een goede gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met het platform VoorstActief.nl en de mogelijkheden voor jou.

De informatie avond vind plaats op woensdag 14 oktober 19.30-21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, HW Iordensweg 17 Twello. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur.
Deelname is gratis!

Voor vragen over deze avond kunt u terecht bij het team van VoorstActief via e-mailadres: info@voorstactief.nl

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)