Gratis cursus “Politiek Actief”

De gemeenten Voorst, Brummen, Epe en Apeldoorn bieden samen de cursus “Politiek Actief” aan.  De cursus is bedoeld voor iedereen die er over nadenkt om politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Of u na de cursus deze stap ook daadwerkelijk zet is uiteraard geheel aan u. De cursus wordt verzorgd door Manouk Visser van  Pro Demos.  En het mooie is: de cursus is gratis!

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, afwisselend in de gemeentehuizen in  Voorst, Brummen, Epe en Apeldoorn (woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 november van 19.30 – 22.00 uur). Speciaal voor de cursisten uit de gemeente Voorst is op woensdagavond 26 oktober  een introductie-avond in het gemeentehuis in Twello. Aanmelden kan tot 9 oktober.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op onze website www.voorst.nl/politiekactief  Ook kunt u bellen met de griffie (06) 22 37 52 58  /  (06) 25 47 13 94 of mailen naar raad@voorst.nl

PolitiekActief

 

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)