Cursus ‘Digisterker’ in bibliotheek Twello

Leer online zaken regelen met de digitale overheid.

Bibliotheek Brummen Voorst start wederom met de training Digisterker: werken met de digitale overheid. In vijf bijeenkomsten leert de deelnemer zelfredzaam te zijn op websites van de overheid.

Onder andere DigiD, het inloggen op persoonlijke omgevingen en het aanvragen van toeslagen komen aan de orde.

Praktische informatie

Deelname is gratis, lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig. Alleen een kleine vergoeding voor de koffie/thee. De training wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker-docenten in kleine groepen van maximaal 10 personen. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur. Enige basiskennis van de computer is wel gewenst, waaronder een eigen emailadres.

Meedoen?

Cursus vindt plaats in bibliotheek Twello. Data: 23 en 30 november, 7, 14 en 21 december van 13.30 – 15.30 uur. Meer info en aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl of
twello.seniorweb.nl

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)