Workshop ‘Whatsapp’ in bibliotheek Twello

Bibliotheek Brummen|Voorst organiseert in samenwerking met SeniorWeb een workshop over Whatsapp. Tijdens deze eenmalige workshop leert de deelnemer hoe gemakkelijk via Whatsapp berichten verstuurd kunnen worden en hoe bestanden en foto’s met de contacten uitgewisseld kan worden. Ook wordt uitgelegd hoe er via Whatsapp gebeld kan worden en wordt aandacht besteed aan de privacy-instellingen voor Whatsapp.

Kosten voor deze workshop is € 4,00. Bij lidmaatschap van de Bibliotheek of Seniorweb is het bedrag € 2,00. De workshop Whatsapp, onder leiding van Jenny Ede vindt plaats op dinsdagavond 12 december van 19.00-21.00 uur. 16.00 uur. De locatie is bibliotheek Twello.
Aanmelding is niet noodzakelijk, het is wel wenselijk om de eigen mobiele telefoon mee te nemen.

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)