Jouw mening telt!

Wil jij jouw mening geven over de democratie in de gemeente Voorst? Dan is dit je kans!

De gemeente Voorst vindt het belangrijk dat besluiten in het college en in de raad op een goede manier worden genomen. Bij het op een goede manier nemen van besluiten hoort dat inwoners worden betrokken en geïnformeerd. Daar doet de gemeente Voorst steeds weer haar best voor. Daarbij wordt kritisch gekeken naar de gemeente zelf maar zij zijn ook benieuwd hoe de inwoners vinden dat de gemeente het doet. Door middel van de ‘Enquête inwoners over participatie’ vragen zij om jouw mening: wat gaat er goed, wat kan er beter?

Door de enquête in te vullen help jij de gemeente om betere besluiten te nemen. De gemeente nodigt de inwoners daarom van harte uit bijgaande vragen te beantwoorden. Dat kan anoniem en duurt ongeveer 10 minuten. De enquête kan via deze link worden ingevuld tot en met zondag 5 november. Lukt het niet digitaal, dan kun je ook vrijdag 3 november tussen 13.00 en 15.00 uur naar de markt in Twello komen en de enquête op papier invullen.

Namens de werkgroep Participatie testlab, bestaande uit vertegenwoordigers van gemeenteraad, college en ambtenaren, bedankt!

(Voor vragen kun je contact opnemen met Bernadette Jansen, raadsgriffier, telefoon 06-22 37 52 58 of b.jansen@voorst.nl)

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)