Ontdek jouw sport bij SV Voorwaarts!

Drie gratis sportkennismakingslessen voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8

SV Voorwaarts organiseert vanaf dinsdag 14 november van 15.30-17.00 uur drie dinsdagen met sportkenningmakingslessen, onder de noemer “Ontdek jouw sport bij Voorwaarts”

Sportaanbod
Er kan op deze middag kennis gemaakt worden met de sporten die de omnivereniging aanbiedt, dat zijn volleybal, handbal, gymnastiek en voetbal. In sporthal Jachtlust worden per keer de vier sporten aangeboden. De kinderen maken iedere dinsdag onder deskundige begeleiding kennis met deze sporten.
Het project “Ontdek jouw sport bij Voorwaarts” wordt met enthousiasme uitgevoerd door de buurtsportcoach en de sportafdelingen van SV Voorwaarts. Een mooie manier om kinderen kennis te laten maken met meerdere sporten, vertellen buurtsportcoaches Rick Timmermans en Kick Pol.

Verrassing deelnemers
Voor iedere deelnemer is er een verrassing van SV Voorwaarts met daarnaast een aanbieding om extra proeflessen te volgen van de sport die jou aanspreekt!

Aanmelden
Graag even aanmelden voor deelname aan 1 of meerdere clinics via het email adres: buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com Voor meer informatie kijk op www.voorwaartstwello.nl

SV Voorwaarts
Laatste berichten van SV Voorwaarts (alles zien)