Schrijfworkshop bij Kunstkring Voorst

Woensdagavond 21 maart en 11 april zijn er weer een (los te volgen) schrijfworkshop in de reeks Kunstenaars Rendez Vous. U schuift aan in het gezellige galeriecafé bij de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11 A in Twello. U heeft een afspraakje met de kunstenaar in u zelf . Het creatief dagboekschrijven is vooral bedoeld om lekker los te komen. Je hoeft niet per se heel goed te kunnen schrijven . Het gaat erom dat je schrijft. En dat voor slechts 15 euro per keer inclusief koffie en thee met wat lekkers.

Met mooie en inspirerende oefeningen wordt u gestimuleerd en komt tot fijne resultaten: kleine teksten, gedichtjes, levensfragmenten. Het komt allemaal aan bod.  Er wordt niet met feedback gewerkt zoals u dat kent. Dus het kritiekduiveltje op uw schouders krijgt geen vat op u. Deelnemers luisteren met respect naar elkaars teksten. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Indien volgeboekt, kunt zich al opgeven voor het nieuwe seizoen vanaf september 2018 via het contactformulier op de website. Velen gingen u voor en keerden met een opgeladen batterij en veel inspiratie huiswaarts.

In het nieuwe kunstseizoen van de Kunstkring Voorst worden er naast schrijfcursussen (bv 6 wekelijkse dagdelen in september/oktober 2018) ook losse workshops Schrijven aangeboden. De laatste serie in het lopende seizoen 2017/2018 eindigt met de workshops op 21 maart en 11 april 2018. Heeft u interesse in een privé-sessie of workshop met eigen groep (minimaal 5 personen)? Dan kan dat ook. Bij voldoende belangstelling zullen in de loop van het jaar andere en nieuwe cursussen ontwikkeld en aangeboden worden. Hou de AGENDA op deze website en de aankondigingen op de Facebook-pagina ‘Schrijf je leven rijker’ in de gaten. Sinds augustus 2017 maken deze cursussen onderdeel uit van het programma van de stichting Kunstkring Voorst in Twello.

Verplicht even aanmelden minimaal 4 dagen van tevoren via www.lisvandergeercom/contact

Locatie: Kunstkring Voorst/Galerie Statenhoed aan Dorpsstraat 11A in Twello

Datum en tijd: woensdag 21 maart 19.30- 21.30

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons