gitaar,

Gitarist Harold Koll met programma X-MISSED in Statenhoed Kunstkring Twello

gitaar,

Harold Koll met try-out X-MISSED

Gitarist Harold Koll met programma X-MISSED op bij de Kunstkring

Op zaterdagmiddag, 2 november, vanaf 15.00 uur, speelt Harold Koll gitaarmuziek in de galerie van de Kunstkring in Twello. Harold geeft deze middag een try-out van zijn kerst/eindjaarsprogramma X-MISSED.
X-MISSED bestaat uit een verzameling van de minder vaak gedraaide kerstliedjes, uit de pophoek. Tevens is het programma aangevuld met muziek uit de pop en rock hoek, van muzikanten die ons inmiddels zijn ontvallen en wat uitstapjes naar de Top 2000. Naast het genieten van zijn virtuoze gitaarspel, kunnen we ook genieten van zijn verhalen over de nummers, de liedteksten en instrumenten. Op het programma staan, naast kerstliedjes van bv. The Pogues, Emerson Lake & Palmer en Jona Lewie, ook nummers van bv. De Beatles, Queen, Pink Floyd en Leonard Cohen.

Techniek

Alles wordt uitgevoerd op 6, 12 en 15-snarige akoestische gitaren, met de fingerstyle techniek zoals we die kennen van bv. Harry Sacksioni, Chet Atkins, en Tommy Emmanuel.
Door de jaren heen heeft Harald in binnen en buitenland opgetreden, van kleine huisconcerten tot optredens op festivals, en beurzen, en van vestzaktheater tot Paradiso.
De galerie, aan de Dorpsstraat 11 a, is geopend vanaf 14.00 uur. Vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden, een gift voor de muzikant wordt zeer op prijs gesteld. Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de Kunstkring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

KunstKring Voorst
volg ons