Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kom genieten tijdens de Mega Muziek Marathon Terwolde

3 november 2018 @ 10:00 - 22:00

Mega Muziek Marathon Terwolde

Ons Genoegen organiseert Mega Muziek Marathon in Terwolde

Zaterdag  3 november staat het dorp Terwolde in het teken van MUZIEK. Op deze dag organiseert  muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde de 2de editie van de Mega Muziek Marathon. Twaalf uren lang, van 10:00u tot 22:00u, wordt er verschillende podia in het MFA van Terwolde, non-stop muziek gemaakt. Het MMM is een onderdeel van de sponsoractie ten behoud van de muziektent Terwolde.

Het startsein van de marathon zal om 10.00u worden gegeven door burgermeester Jos Penninx. Vanaf dat moment klinkt er, op 2 verschillende podia, 12 uren lang een diversiteit aan muziek. Fanfareorkesten, zangkoren, verschillende ensembles, bands. Zomaar een kleine greep uit het totaalprogramma van de dag. Als spetterende afsluiten geeft Ons Genoegen samen met 3 andere fanfareorkesten uit de omgeving een finale concert.

Muziek is beleving, muziek prikkelt je zintuigen. Om dit maximaal te ervaren, heeft Ons Genoegen speciaal voor deze dag De Belevingskamer ontwikkeld. Stel je je eens voor: je wordt geblinddoekt een kamer in geleid en weet niet wat je te horen, te voelen of te beleven krijgt. Een ding weet je wel zeker: je gaat muziek in zijn puurste vorm beleven!

Genieten van muziek met een hapje en een drankje. Als bezoeker kan je gerust de gehele dag blijven. Tijdens de dag kan je Happen met Genoegen tijdens de verschillende dagdelen van het programma. Wat dacht je van luisteren naar (tweemaal van in een zin) een zangkoor met Terwoldse Taarten tijdens de koffie. Of gedurende Kriebelz’ stampfestijn genieten van het avondeten en luisteren naar jonge muzikanten in een gelegenheidsband.

Happen met Genoegen is een sponsoractie van verschillende ondernemers uit de buurt. Een deel van de opbrengst gaat naar de renovatiepot voor de muziektent.

Kom dus gerust op 3 november naar Terwolde en laat u trakteren op een dag vol muziek en beleving.

Blijf op de hoogte van het MMM via onze facebookpagina

Mega Muziek Marathon, startsein 10.00u, MFA Terwolde Vaassenseweg 3

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
volg ons

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde

Ons Genoegen is een enthousiaste club waarbij naast het plezier in samen muziek maken gezelligheid en het verenigingsleven erg belangrijk zijn.
Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
volg ons

Latest posts by Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde (see all)

Gegevens

Datum:
3 november 2018
Tijd:
10:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

MFA Terwolde
Vaassenseweg 3
Terwolde, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.onsgenoegenterwolde.nl