Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Jan Terlouw in bibliotheek Twello

22 februari 2018 @ 20:00 - 22:00

Gratis

EN TOCH IS ALLES WAT WE DOEN NATUUR

‘’En toch is alles wat doen natuur’’ volgens dichter Leo Vroman. Dit is ook het onderwerp van de landelijke campagne Boekenweek 2018. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna.

Wie zich de laatste jaren met hart en ziel hiervoor inzet is Jan Terlouw, zeker geen onbekende in de gemeente Voorst en in de rest van Nederland.
Boekhandel Oonk en bibliotheek Twello die samen de handen in elkaar hebben geslagen voor deze avond, zijn dan ook zeer verheugd dat Jan Terlouw zijn medewerking wil verlenen op donderdag 22 februari.
Daarnaast zal Energierijk Voorst ook aanwezig zijn om de aanwezigen bij te praten en te informeren hoe inwoners zelf energie kunnen besparen en hoe duurzaamheid lokaal ingezet kan worden.
Gelukkig is er ook jeugdige elan aanwezig: leerlingen van AOC zullen deze avond op eigen wijze hun bijdrage leveren. De avond zal op professionele wijze door Froukje Jansen gepresenteerd worden.
De avond zal via de Lokale Omroep Voorst live uitgezonden worden. Tevens zal Hof van Twello zorgen voor biologische drankjes en hapjes.
De lezing vindt plaats in de bibliotheek en begint om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur geopend. Toegang is gratis. Aanmelden is zeer wenselijk via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

 

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello,
+ Google Maps
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl