Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Bokslessen Younger at Heart in Twello

28 februari 2018 @ 14:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every 2 weeks that begins at 2:00pm on woensdag, repeating until 11 April 2018

Gratis

Hou jij niet van ruzie, maar kom je wel graag voor jezelf op? Wil je in het leven wat bereiken? En wil je daar voor knokken? Dan lijkt het ons een strak plan om gewoon gezellig mee te doen. Younger at heart organiseert in navolging op de skateboardlessen voor basisschool leerlingen en kleuters de komende woensdagen bokslessen voor kids (i.s.m. Boksouwe) inclusief support van papa’s, mama’s, opa’s en oma’s

Waar: In het Honk aan ‘t Plutopad (achter de brandweer kazerne) Jongerencentrum.

Niet eng, niet gevaarlijk, niet spannend. Wel leuk, en stoer. Mamma said knock you out! of vinden papa en mama ‘t een beetje spannend, dan vertel je ze gewoon dat je aan je lichamelijke en mentale weerbaarheid wilt werken. Je bewuster wilt worden van je eigen kunnen. Dat je je doorzettingsvermogen wil bevorderen en je sociale vaardigheden wilt vergroten… en ook niet onbelangrijk: De lessen zijn gewoon gratis!

De bokslessen leggen de nadruk op het sociaal aspect, help je partner, moedig hem/haar aan, help hem/haar over moeilijke punten heen. Tevens laat het kinderen die elkaar denken te kennen elkaar wellicht van een andere kant zien.(wow die is sterk of het stille ”vergeten” kind dat ineens veel stoerder blijkt te zijn dan gedacht) Naast alle waarden die het boksen levert is er natuurlijk gewoon het stukje plezier. Er is nog geen enkele groep geweest die het niet super naar hun zin heeft gehad.

 

Volg ons

Younger at Heart

Jongerenwerk, jeugdhulp, intensieve individuele begeleiding, studie en arbeidstoeleiding.
Volg ons

Latest posts by Younger at Heart (see all)

  Gegevens

  Datum:
  28 februari 2018
  Tijd:
  14:00 - 15:00
  Kosten:
  Gratis
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Younger at heart
  Telefoon:
  06 – 47 15 99 38
  E-mail:
  info@youngeratheart.nl
  Website:
  www.youngeratheart.nl

  Locatie

  Skateparkje Twello
  jupiter 4
  twello, Nederland
  + Google Maps