Kies je Sport! | Schrijf je nu in!

Vanaf 1 februari 2024 krijgen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar in de gemeente Voorst de unieke kans om deel te nemen aan Kies je Sport!

Bij Kies je Sport! kunnen kinderen tussen februari en juni 2024 gratis meedoen met kennismakingsclinics bij diverse sport- en beweegaanbieders. Elke maand zijn er verschillende sport- en beweegaanbieders die één of meerdere clinics organiseren. Een unieke kans om om kennis te maken met een bepaalde sport- en beweegactiviteiten. Het hoofddoel van Kies je Sport! is om op een laagdrempelige manier kinderen kennis te laten maken met het brede scala aan sport- en beweegmogelijkheden binnen de gemeente Voorst.

“Bij Kies je Sport! willen we kinderen aanmoedigen om actief te worden en plezier te beleven aan diverse sporten,” zegt Remco Bos, buurtsportcoach van Voorst Actief. “Het is een fantastische kans voor kinderen om verschillende activiteiten uit te proberen en te ontdekken welke sport bij hen past.”

Inschrijven voor een clinic? Klik op de link

Inschrijven Kies je Sport!

Meer informatie
Meer informatie over Kies je Sport! is te vinden op deze website.  Voor vragen kan je contact opnemen met buurtsportcoach Remco Bos via remco@voorstactief.nl of 06-41347618.

Voorst Actief
Volg ons