Prachtig concert Muziekvereniging Excelsior Twello

Zondagmorgen 12 maart 2017 vond er een prachtig concert plaats in de akoestische zaal van Sporthal Jachtlust te Twello. Fanfaremuziek met als thema “Let’s dance”. Het fanfareorkest bestaat al 115 jaar

Zonnebloemgasten en ouderenbonden waren uitgenodigd voor dit cultureel evenement.
Het was hartverwarmend. Eerst werd gespeeld Fame, Time of my life, daarna The Floral Dance. Deze muziekuitvoering was indrukwekkend.
De uitvoering van Spanisch Dance, orkest met 2 solisten op saxofoon, prachtig Spaans gekleed,  was leuk om te zien en de muziek was prachtig. Daarna volgde Greace Selection en Gloria Estafette gespeeld door het orkest met ondersteuning van slagwerk instrumenten.
De uitvoering van Flash dance werd opgefleurd door drie jeugdige danseressen.
Bij The Second Waltz werden wij verrast door een show van twee dansparen.
Idem was dit bij de uitvoering van Abba Gold met optreden van jonge danseressen en een sierlijke paaldanseres. Het was maar goed dat deze danseres optrad achter het orkest zodat de orkestleden niet werden afgeleid.
Kleurrijk met jeugdige verklede danseressen was de uitvoering van Samba de Janeiro. Ook het nummer Marbo no 5 met optreden van een jonge dansgroep maakte indruk. Na het slotnummer El Bimbo, bedankte Excelsior de dirigent Karel v.d. Berge voor zijn bijdrage, ook werden alle sponsoren en de Rotary, Rabobank en Gemeente Voorst bedankt.

Ter afsluiting van dit uniek concert werd nogmaals The Second Walz met optreden van twee dansparen voor het voetlicht gebracht.

Geert Gerritsen, namens, De Zonnebloem Regio Gemeente Voorst, bedankte alle dansers, de muzikale leiding maar vooral het orkest. Hij was onder de indruk van de uitvoering van The Floral dance.
Excelsior gaf vandaag kleur aan het leven van de Zonnebloemgasten.
Deze prachtige uitvoering en show zal lang in ons geheugen blijven.

Excelsior Twello
Like ons
Laatste berichten van Excelsior Twello (alles zien)