Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Samen fietsen omgeving Twello

11 mei 2016 @ 09:30 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Gratis

Buurtsportcoaches SV Voorwaarts en Mens en Welzijn Voorst organiseren fietstochten

Het voorjaar is aangebroken en het mooie weer staat voor de deur. Tijd om de fiets te pakken, er lekker op uit te gaan en er van te genieten. Gezellig samen met anderen. Dus heeft u ook zin om lekker te fietsen, andere fietsliefhebbers te ontmoeten en op de mooiste plekjes in de omgeving van Twello te komen? Sluit gezellig aan!

Vanaf woensdag 11 mei gaan we vier aaneengesloten woensdagen (11, 18, 25 mei en 1 juni) fietsen op de woensdagochtend. Ook wanneer u niet alle vier de keren mee kunt fietsen bent u van harte welkom. De eerste keer gaan we om 9.30 uur van start bij sportpark De Laene. We verzamelen vanaf 9.15 uur in de kantine van SV Voorwaarts waar u een kop koffie of thee aangeboden krijgt. De fietstochten staan onder leiding van de buurtsportcoaches Guido Ben Boubaker (Voorwaarts) en Gerran Protzman (Mens en Welzijn Voorst), die dhr. Huisman als befaamd fietsliefhebber bereid hebben gevonden een viertal mooie routes met u te fietsen.|

Iedereen is welkom om mee te fietsen, in het bijzonder mensen van 55 jaar en ouder. De routes hebben een lengte tussen de 20-30 km. Dit wordt in overleg bepaald. Het tempo is aangenaam en wordt aangepast aan dat van de groep. U kunt samen komen, maar ook zeker als u alleen bent. Tijdens het fietsen ontmoet u anderen en onderweg drinken we gezellig een kop koffie of thee met een lekkernij.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Een kopje koffie en/of versnapering onderweg is wel voor eigen rekening. Voor verdere informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Guido Ben Boubaker (buurtsportcoach SV Voorwaarts), buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl tel. 06-26885140 of Gerran Protzman (buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst), g.protzman@mensenwelzijn.nl tel. 0571-277941.

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij
Laatste berichten van Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (alles zien)

Gegevens

Datum:
11 mei 2016
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: