Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Walk&Talk ”wie ben ik?”

5 april 2019 @ 09:30 - 11:30

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is op vrijdag 5 april weer van harte welkom bij de Walk & Talk bijeenkomst in bibliotheek Twello. Deze ochtend zal Marco de Bert stil staan bij de vraag: ‘’Wie ben ik?’’ Het is een mooie vraag. Echt een vraag om bij stil te staan. Worden wie je bent, is een stevige klus, een leerweg door het leven. Zijn levensweg begon als zoon en kleinzoon. Hij is vernoemd naar zijn grootvaders en vader en kreeg aldus de naam Marco de Bert. Later werd hij  broer en echtgenoot en zijn weg voerde langs studie en werk en bracht hem op het punt waar hij nu staat: ondernemer, coach en interim-manager. De vraag: ‘’Wie ben ik?’’ neemt hij nog steeds met zich mee. Hij wil graag mensen helpen om hun weg door het leven te vinden en daarom deelt hij zijn eigen ervaringen als verhaal, gedicht en met kleine oefeningen.

Uiteraard is het ook van belang dat deelnemers hun ervaringen met elkaar delen en contacten leggen in de zoektocht naar werk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst begint om 09.30 uur en duurt tot ca 11.30 uur.

http://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/activiteiten/Walk-en-Talk.html

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Gegevens

Datum:
5 april 2019
Tijd:
09:30 - 11:30
Website:
https://brummen-voorst.op-shop.nl/492/walk-talk-in-twello/05-04-2019

Organisator

Bibliotheek Brummen Voorst
Telefoon:
0616826628
E-mail:
m.schotpoort@bibliotheekbrummenvoorst.nl
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello,
+ Google Maps
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl