Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatervoorstelling Multizaal Jachtlust voor vrijwilligers sportclubs

1 april 2016 @ 19:30 - 21:30

€5

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de kant? Bestel nu met korting een kaartje voor de humoristische theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ voor alle sportclubs in de gemeente Voorst!

Op vrijdagavond 1 april vindt in de Multizaal van sporthal Jachtlust in Twello de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van (jeugdige) sporters en het versterken van je club. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers (18 jaar en ouder) bij sportclubs (zoals trainers / coaches / begeleiders, bestuurs- en commissieleden, en scheidsrechters en juryleden) in de gemeente Voorst.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

De voorstelling wordt uitgevoerd door het theatergezelschap Positief Coachen. ‘Wel winnen, hè!’ is reeds 300 keer op de planken gebracht; daar kwamen in totaal 100.000 mensen op af.

De gemeente Voorst biedt sportclubs deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts € 5 kost (normale prijs € 20) mits je van te voren reserveert. Dit is inclusief een kopje koffie. Let op: vol is vol!

Kaartjes zijn beschikbaar via onderstaande button.

Nieuwsgierig naar de cast en de trailer? Klik dan hier.

Sporthal Jachtlust ligt aan het Jachtlustplein 7 in Twello. De inloop is vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Dit avondje uit is mede mogelijk gemaakt door Koepel Sport, Welzijn en Cultuur.

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid de Croon, beleidsadviseur sport van de gemeente Voorst, via e-mail i.decroon@voorst.nl.

 

Eventbrite - Theatervoorstelling 'Wel winnen hè'

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)

Gegevens

Datum:
1 april 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.welwinnenhe.nl

Organisator

Gemeente Voorst

Locatie

Multizaal Jachtlust
Jachtlustweg 7
Twello, 7391BW Nederland
+ Google Maps