Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sportcafé gemeente Voorst

12 november 2019 @ 19:00 - 20:30

gratis

Graag informeren we u over het lokaal sport- en beweegakkoord binnen de gemeente Voorst.

In 2018 is een Nationaal Sportakkoord gesloten met als hoofddoel om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen. Dit kan alleen slagen als we ons op lokaal niveau, met een bundeling van lokale krachten, hiervoor inzetten. Lokale sportakkoorden zijn daarvoor het instrument. Ook in de gemeente Voorst wordt de komende maanden toegewerkt naar een lokaal sport- en beweegakkoord, voor en door de inwoners van de gemeente Voorst. De inhoud bepalen we met elkaar en daarvoor nodigen we u graag uit.

Een lokaal sport- en beweegakkoord geeft energie!
• Iedereen moet kunnen sporten en bewegen
• Gezamenlijke dromen en ambities waarmaken
• Ontdek nieuwe samenwerkingen
• Als gelijkwaardige partners samen afspraken maken

Uw bijdrage is belangrijk
Graag praten we u bij over het lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Voorst. Want wat is een lokaal sport- en beweegakkoord? En waarom is het voor u als sportvereniging, school, belangenvereniging of maatschappelijke organisatie interessant om mee te denken? In het lokale sport- en beweegakkoord komen afspraken te staan die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn.
Een brede samenwerking met sportaanbieders, scholen, belangenverenigingen, ondernemers, maatschappelijke partners en andere organisaties is noodzakelijk voor het stimuleren van sport en bewegen. Daarom nodigen wij alle belanghebbenden uit voor dit eerste Sportcafé. Een onafhankelijk sportformateur begeleidt het Sportcafé.

In het kort
Wie: Belanghebbenden op het gebied van sport en bewegen (sportverenigingen, onderwijs, belangenverenigingen, commerciële sportaanbieders, ondernemers, zorg- en welzijnsorganisatie)
Wat: Sportcafé
Waar: SV Twello, Zuiderlaan 5, Twello (boven, horeca 3)
Wanneer: Dinsdag 12 november van 19.00 tot 20.30 uur, inloop 18.30 uur

Aanmelden
Kom en deel uw kennis, ervaring en ideeën met ons en elkaar! Meld u aan via onderstaande button.
Een week voor het Sportcafé ontvangt u een bevestiging en het programma. Stuur deze link gerust door naar anderen waarvan u denkt dat ze bij het Sportcafé aanwezig willen zijn.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij Ingrid de Croon, beleidsadviseur sport en bewegen van de gemeente Voorst, via i.decroon@voorst.nl of 06-11482093

Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Voorst,                          Namens de Gelderse Sport Federatie,
wethouder Hans van der Sleen                       sportformateur Annemiek van de Grint

Namens Stichting de Schaeck,                        Namens Stichting de Koepel,                                       Namens Sportief Evenwicht Twello,
voorzitter Henk Beekhuis                                voorzitter Wilma van den Brink                                      voorzitter Dick Nijland

 

Volg

Ingrid de Croon

Adviseur sport en bewegen gemeente Voorst
*adviseren-ondersteunen -verbinden*
Ingrid de Croon
Volg

Gegevens

Datum:
12 november 2019
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Gemeente Voorst
Telefoon:
0571279911

Locatie

SV Twello
Zuiderlaan 5
Twello, Gelderland 7391TZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0571280075
Website:
www.svtwello.nl