Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontmoetingsochtend Duistervoorde in de Martinushof

23 november 2015 @ 10:00 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Gratis

U komt toch ook ?

Vrijwilligers hebben, in samenwerking met medewerkers van Stichting Mens en Welzijn Voorst en Trimenzo, op de maandag een wekelijkse koffieochtend opgezet voor de inwoners aan de Duistervoordse kant van de Wetering. Uit onderzoek blijkt dat in deze wijken nog geen gelegenheid is voor deze inwoners om elkaar vrijblijvend en in een ongedwongen sfeer te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee. Tijdens deze inloop kunnen de buurtbewoners nieuwe contacten leggen, elkaar beter leren kennen en misschien op den duur een kaartje leggen, een spelletje doen of zelf iets opzetten als daar behoefte aan is. Gezelligheid staat voor deze inloopochtend in ieder geval voorop.

Wilt u ook uw medebewoners uit de wijk beter leren kennen? Kom dan ook naar deze ontmoetingsochtend. Aanmelden is niet nodig. Is het vervoer voor u een belemmering, dan graag op tijd een telefoontje (06-12253086).

De inloopochtend vindt vanaf 23 november elke maandag plaats van 10.00 – 11.30 uur, in een gezellige ontmoetingsruimte in de Martinushof, Sint Maartenserf 85 in Twello.

Graag tot dan.

Mens en Welzijn Voorst
Volg

Gegevens

Datum:
23 november 2015
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Mens en Welzijn Voorst
Telefoon:
0571-279090
Website:
www.mensenwelzijn.nl

Locatie

Martinushof
Sint Maartenserf 85
Twello,
+ Google Maps