Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feestelijke Origami in bibliotheek Twello

20 maart 2019 @ 19:00 - 21:00

€6,00

Feestelijke Origami Bibliotheek Twello

De deelnemers aan de kennismakingsworkshop Actie Origami in februari waren aangenaam verrast en kunnen niet wachten tot de volgende uitdaging die hen wacht bij de workshop van woensdagavond 20 maart.

Tijdens de workshop toverden de deelnemers een vliegende vogel in actie tevoorschijn uit het kleurrijke papier. Ook de vos en het lachebekje spraken tot de verbeelding.

Dat origami iedere keer weer een feestje is, zal blijken uit de kennismakingsworkshop van 20 maart. Dan wordt er feestelijke origami gemaakt van papieren servetten. Op het programma staan de Paradijs Vogel, de Bisschop Hoed en een Water Lelie.  Een extra uitdaging is de Ellington servettenring. De workshops zijn voor een beginners en gevorderden. Elke workshop heeft zijn eigen thema en technieken. Zo kan de deelnemer zelf ontdekken wat bij hem/haar past.

Volgende workshop vindt plaats op woensdag 20 maart. 19.00 – 21.00 uur in de bibliotheek Twello. €6,- incl. materialen en koffie/thee.

Neem via voorsterklei@gmail.com contact op met Steve Kelly, voor aanmelding en inlichtingen.

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Gegevens

Datum:
20 maart 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€6,00
Website:
https://brummen-voorst.op-shop.nl/479/workshop-met-origami-in-bibliotheek-twello/20-03-2019

Organisator

Bibliotheek Brummen Voorst
Telefoon:
0616826628
E-mail:
m.schotpoort@bibliotheekbrummenvoorst.nl
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello,
+ Google Maps
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl