Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Twellose Sportcarrousel

2 oktober 2015 @ 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Het programma omvat 8 lessen, wekelijks op vrijdagochtend
€40

8-weeks sport- en beweegprogramma voor volwassenen

Dit najaar wordt de tweede editie van de Twellose sportcarrousel georganiseerd. Een sport- en beweegprogramma gericht op volwassenen vanaf 45 jaar. Gedurende 8 weken maakt u samen met anderen onder professionele begeleiding kennis met verschillende leuke sport- en spelactiviteiten en verenigingen.

Gevarieerd aanbod en gezelligheid

De sportcarrousel is een initiatief van de buurtsportcoaches in Twello, in samenwerking met sportverenigingen. Het unieke van de cursus is vooral de variatie in sport- en spelactiviteiten. U maakt kennis met meerdere sporten en verschillende verenigingen. Op een laagdrempelige manier zonder lidmaatschap of verdere verplichtingen. Tevens doet u sociale contacten op en leert u andere mensen kennen. U kunt alleen komen of samen met uw partner, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw!

Het gezellig bewegen staat voorop, sportervaring is geen vereiste. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. De carrousel biedt mensen die (weer) actief willen worden de mogelijkheid om meerdere sporten uit te proberen en sfeer te proeven bij verschillende verenigingen, maar de sportcarrousel is ook bij uitstek geschikt voor de 45 plussers die het juist leuk vinden om meerdere sporten te beoefenen. Deelnamekosten bedragen € 40,- voor 8 lessen.

Lekker actief op de vrijdagochtend

De carrousel loopt van vrijdag 2 oktober tot en met vrijdag 20 november 2015 en vindt wekelijks plaats op de vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. De verenigingen die deze sportronde medewerking verlenen zijn: SV Voorwaarts, SV Twello, Tafeltennisvereniging Trias en Zwembad de Schaeck. De trainers en/of buurtsportcoaches bij deze verenigingen hebben een leuk en gevarieerd sport- en beweegprogramma voor u samengesteld.

Informatie en aanmelden

Voor aanmelden en/of vragen neem contact met ons op via Moniek Tiemens, buurtsportcoach Zwembad de Schaeck, doelgroepen@deschaeck.nl 0571-272166.

Aanmelden kan nog tot 25 september maar let op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vol=vol.

 

 

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)

Gegevens

Datum:
2 oktober 2015
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€40
Evenement Categorie: