Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst cursus Zeker Bewegen in Klarenbeek

8 november 2017 @ 10:30 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 10:30am, repeating indefinitely

Gratis

Zeker bewegen in Klarenbeek

Op woensdag 8 november zal er tijdens de wekelijkse inloopochtend een informatiebijeenkomst zijn over zeker bewegen. De bijeenkomst zal naast informatie ook bedoeld zijn om bepaalde demonstraties te geven en mensen te laten kennismaken met het principe.

Wat is zeker bewegen?
Zeker bewegen is een concept dat bedacht is door Mens en Welzijn (Voorst) en Rolf Tijssen van Tijssen weerbaarheid. Zeker bewegen helpt mensen die minder goed ter been zijn, zich niet zeker voelen tijdens het wandelen of zelfs in huis zich onveilig voelen tijdens het bewegen. Rolf Tijssen zal deze ochtend de ouderen allerlei basistips en trucs geven waardoor de kans op vallen minder groot wordt. Daarnaast gaat het over evenwicht, opstaan, veiligheid en allerlei andere onderwerpen. Zeker bewegen lijkt in zekere zin op fit, veilig en valbreken, het concept wat vorig jaar in Klarenbeek heeft plaatsgevonden.

Kosten en vervolg
Deze informatiebijeenkomst is geheel gratis en voor iedereen vrij toegankelijk. Na deze bijeenkomst zullen er een zestal vervolglessen plaatsvinden. Deze zullen starten op 15 november 2017, verdere informatie hierover hoort u deze ochtend. Kosten voor deze vervolglessen zijn â € 30,- per persoon voor zes lessen. Wilt u u aanmelden voor de cursus. Neem dan contact op met 0630723385 of dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl

Vervoer
Wie niet in de gelegenheid is om met eigen vervoer te komen, kan door een van de vrijwilligers van Helpende Handen worden opgehaald en thuis gebracht. Bel daarvoor – graag een paar dagen van tevoren naar 06-12260021, mailen kan ook: hhklarenbeek@hotmail.com.

Klarenbeeks Belang
volg ons
Laatste berichten van Klarenbeeks Belang (alles zien)

Gegevens

Datum:
8 november 2017
Tijd:
10:30 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Dorpscontactpersonen Klarenbeek
Telefoon:
06-30723385
E-mail:
dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl
Website:
www.klarenbeeksbelang.nl

Locatie

Multifunctioneel Centrum Klarenbeek
Bosweg 12 - 14
Klarenbeek, Gelderland 7382CC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-3011585
Website:
www.mfcklarenbeek.nl