Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwemmen met dementie

10 maart @ 16:00 - 17:00

€5

Op zondag 10 maart van 16.00 tot 17.00 uur organiseert zwembad De Schaeck in samenwerking met Mens en Welzijn wederom het zwemmen met dementie. Een ideaal moment voor mensen met dementie en hun mantelzorgers om te kunnen zwemmen in het warme water en tot rust te komen. Voor het zwemmen met dementie zijn de rest van de baden leeg, zodat het heerlijk rustig is. Het aantal deelnemers wat mee kan doen is beperkt om zo de rust te kunnen garanderen. Daarom is opgeven voor deze activiteit verplicht. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Moniek Tiemens of telefonisch contact met haar te zoeken. Zij is Buurtsportcoach Ouderen van zwembad De Schaeck en bereikbaar via tiemens.m@deschaeck.nl of via telefoonnummer 0571-272166 . Neemt u ook gerust contact op voor eventuele vragen over het zwemmen voor mensen met dementie.

 

Voor €5,- kunt u deelnemen aan het zwemmen, na afloop kunt u samen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Er is een ruime kleedruimte en voor minder valide personen is er een rolstoel en een tillift aanwezig.

 

Zwembad de Schaeck

Zwembad de Schaeck

In de Schaeck kun je prima uit de voeten voor een dag sport of vermaak. Het zwembad bestaat uit een binnenbad met een gezellige horeca, een buitenbad met grote zonneweide en een speeltuin.
Zwembad de Schaeck

Latest posts by Zwembad de Schaeck (see all)

  Gegevens

  Datum:
  10 maart
  Tijd:
  16:00 - 17:00
  Kosten:
  €5
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Buurtsportcoach Zwembad de Schaeck
  Telefoon:
  0571-272166
  E-mail:
  tiemens.m@deschaeck.nl
  Website:
  www.deschaeck.nl

  Locatie

  Zwembad de Schaeck
  Veenhuisweg 53
  Twello, 7391 TR Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  0571-272166
  Website:
  www.deschaeck.nl