Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomertennistoernooi Klarenbeek

2 juni 2016 @ 18:30 - 30 juli 2016 @ 17:00

Voor het 3e jaar op rij organiseren we in Klarenbeek een zomertennistoernooi. Het toernooi speelt zich af in de gehele maanden juni en juli, waarbij er wordt gespeeld in 4 categorieën: Heren gevorderd, Heren beginners, Dames gevorderd en Dames beginners. 

Wanneer je je inschrijft bepaal jezelf wanneer je wel en niet kunt deelnemen aan het toernooi, dus er wordt rekening gehouden met je eigen persoonlijke voorkeur. Wel is het verplicht zeker 8 data door te geven dat je wel kunt.

Het is een dubbelspeltoernooi waar iedereen aan deel kan nemen die eens kennis wil maken met tennis, in de zomer lekker door wil sporten omdat de eigen sport stil ligt of gewoon lekker wil gaan tennissen. Deelnemers die al langer tennissen en daardoor ook een bepaald niveau hebben gehaald worden helaas niet geaccepteerd.

Het toernooi is niet alleen voor Klarenbekers bedoeld, maar ook voor mensen in de omgeving van Klarenbeek.

Wanneer je deel wil nemen aan dit toernooi, kun je je melden bij Roy Zweverink, roy_zweverink@hotmail.com of 06-30723385. Hierna krijg je meer informatie over het toernooi en de mogelijkheden tot inschrijving.

Klarenbeeks Belang
volg ons
Laatste berichten van Klarenbeeks Belang (alles zien)

Gegevens

Begin:
2 juni 2016 @ 18:30
Einde:
30 juli 2016 @ 17:00

Locatie

TV de Zweepslag
Lariksweg 35
Klarenbeek, Gel Nederland
+ Google Maps