Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshops karate in Klarenbeek

29 februari 2016 @ 15:30 - 16:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
6 workshops Karate, 6 weken achter elkaar m.u.v. 2e paasdag (28 maart)

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar in Klarenbeek kunnen binnenkort deelnemen aan een zestal karate workshops. Deze workshops worden gegeven door Europees Kampioen Karate 2011, René Smaal.

Veel meer dan alleen een sport!

René Smaal is geboren op 25 juli 1987 in Apeldoorn. Hij is opgegroeid met de karate sport, tot op heden beoefent hij karate op topsporter niveau, het is de passie in zijn leven. Het karate zelf staat voor veel meer dan alleen een sport, het is een veel omvattende levenswijze waarbij je voornamelijk de ander leert te respecteren en waarderen. Zelf gebruikt hij deze visie veel tijdens de karatelessen die hij geeft. Het gevoel van zelfrespect en eigenwaarde van de kinderen wordt vergroot door voornamelijk te kijken naar de positieve kanten in plaats van naar de negatieve. Hierbij maakt hij veel gebruik van positief coachen, dit geeft de kinderen zelfvertrouwen waardoor ze alleen maar beter worden en meer plezier beleven tijdens de karatelessen. Wie zou nou geen les van hem willen hebben?

Aanmelden en data
De organisatie is in handen van Kinderopvang OOK in samenwerking met de dorpscontactpersonen Klarenbeek. Kinderopvang OOK verzorgt de buitenschoolse opvang op basisschool De Kopermolen. De kosten voor zes workshops bedragen slechts € 10,- per persoon (contant te voldoen bij de 1e les). De workshops zijn op maandag van 15.30 tot 16.15 uur in de gymzaal van De Kopermolen in Klarenbeek op de volgende data: 29 februari, 7, 14 en 21 maart (28 maart niet ivm 2e Paasdag), 4 en 11 april (wordt mogelijk 18 april). De lessen zijn niet los af te nemen, want de kinderen gaan ook echt iets leren. Er is plek voor maximaal 25 kinderen, dus schrijf snel in, want vol=vol.

Aanmelden kan tot 15 februari uitsluitend via de mail van de unitmanager kinderopvang; ellenroos@kinderopvangook.nl. Wilt u duidelijk de naam en leeftijd van uw kind vermelden? U ontvangt per mail een bevestiging of uw kind kan deelnemen.

Klarenbeeks Belang
volg ons
Laatste berichten van Klarenbeeks Belang (alles zien)

Gegevens

Datum:
29 februari 2016
Tijd:
15:30 - 16:15
Evenement Categorie:

Organisator

Kinderopvang Ook & Dorpscontactpersonen
E-mail:
ellenroos@kinderopvangook.nl

Locatie

Kopermolen
Kopermolenweg
Klarenbeek, Nederland
+ Google Maps