Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Griezelen in Twello

2 november 2018 @ 18:00 - 21:00

Twello viert weer Halloween

In het centrum van Twello wordt ook dit jaar weer griezelige aandacht besteed aan Halloween. Dit gaat gebeuren op vrijdagavond 2 november in het gehele centrum.

 

We zijn druk bezig er een groot spektakel van te maken voor groot en klein. Dit jaar zal er in het centrum een echt spookhuis geplaatst worden. Ieder kind die alle griezels gevonden heeft krijgt tegen inlevering van een volle speurtochtkaart gratis toegang.

Ondernemers zullen weer voor verrassingen zorgen. Bij Print & More en Albert Heijn zullen schminkers weer klaar zitten om kinderen “griezelig” te maken. Het belooft weer een spectaculair feest te worden.

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor Griezelen in Twello. Graag elk kind apart opgeven. Voor schminken is beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden.
https://docs.google.com/…/1jNHTK4Kcw1fAIXbakddLiVUF1C59SFa…/

 

Durf jij te komen?

Eerste Twellose Toerclub
Volg ons

Eerste Twellose Toerclub

Samen Plezier Beleven aan Fietsen

Samen de passie voor de racefiets delen, van een klein rondje tot een lange dagtocht, van langzaam tot sneller of nog sneller. De overstap maken van 'in je eentje' fietsen of samen met een paar vrienden naar fietsen in een groep, bij een vereniging met gelijkgezinden. Dat kan bij de deze vereniging die het sociale aspect hoog in het vaandel heeft.
De ETT biedt een breed spectrum aan mogelijkheden om dat fietsplezier te vergroten; het enige dat we niet doen is officiële wedstrijden rijden. We organiseren trainingsritten, toertochten rond Twello en omgeving, buitenlandreizen, wintertrainingen, weekendactiviteiten, clinics, inleidingen, informatieavonden, etc. Samen fietsen leidt er toe dat je je prestatie verbetert. Je conditie en je gezondheid gaan vooruit en je vergroot je discipline, waardoor je makkelijker grotere afstanden en hogere snelheden rijdt. Of je wil winnen, of dat je de koffie met appelgebak belangrijker vindt, dat doet er niet toe.
Het sociale aspect staat centraal. We hebben afgesproken dat prestatie en competitieve doelen van individuele (of groepjes) leden zoveel mogelijk ruimte krijgen maar dat dit het sociale aspect niet mag verdringen. We houden rekening met elkaar: ‘Samen uit samen thuis’.
Eerste Twellose Toerclub
Volg ons

Latest posts by Eerste Twellose Toerclub (see all)

  Gegevens

  Datum:
  2 november 2018
  Tijd:
  18:00 - 21:00
  Evenement Categorie:
  Website:
  https://docs.google.com/forms/d/1jNHTK4Kcw1fAIXbakddLiVUF1C59SFaA-k5EcpJ2yzA/

  Organisator

  Voorster Nieuws

  Locatie

  Centrum Twello
  Stationsstraat 17
  Twello,
  + Google Maps