Team:Fit inspiratie en kennis opdoen tijdens EK beachvolleybal

Team:Fit en JOGG biedt jou de kans om kennis en inspiratie over de gezonde sportkantine te doen én te genieten van spannende beachvolleybalwedstrijden tijdens het EK Beachvolleybal!

Steeds meer sportclubs gaan aan de slag met de gezonde sportkantine. Ben je met jouw sportvereniging nog op zoek naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Tijdens deze bijeenkomsten delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis en inspiratie op en krijg je handige voorbeelden en tips.

De coaches van Team:Fit en hun partners staan deze dagen voor je klaar en helpen je ook daarna op weg om jouw kantine gezonder en nog gezelliger te maken. Samen gaan we voor een gezondere sportomgeving!

EK Beachvolleybal
Tijdens het EK Beachvolleybal zijn er bijeenkomsten in vier speelsteden:

  • Op dinsdag 17 juli in Utrecht
  • Op woensdag 18 juli in Den Haag
  • Op donderdag 19 juli in Apeldoorn
  • Op vrijdag 20 juli in Rotterdam

Elke avond ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom. Er wordt gestart met een lichte maaltijd. Om 19.30 uur wordt er afgerond en genoten van een spannende wedstrijd.

VHC Twello ontving het vignet Gouden Sportkantine

Ben je ook van de partij?
Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je uit voor een van deze inspiratiebijeenkomsten. Meld je voor 6 juli aan via deze link.
Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl.

Ken jij zelf ook een sportclub die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine? Stuur deze uitnodiging dan zeker naar hen door!
Neem voorafgaand aan deze events alvast een kijkje op  www.teamfit.nl en op de website van het EK Beachvolleybal.

JOGG Voorst