Doe mee met de Beweegtuin Duistervoorde!

Trek je sportschoenen aan en doe op 4 september mee met de Beweegtuin Duistervoorde!

Vanaf 4 september is er elke week een actief feest bij de Beweegtuin Duistervoorde. Deelnemers doen mee aan leuke en laagdrempelige activiteiten. En zeg nou eerlijk wat is er nu beter dan samen sporten in de frisse lucht terwijl je werkt aan je gezondheid en welzijn? Dat is precies wat je kunt verwachten bij de Beweegtuin Duistervoorde, een initiatief dat wordt ondersteund door Voorst Actief en Trefpunt Duistervoorde.

Iedereen is welkom, ongeacht het niveau van bewegen

De Beweegtuin Duistervoorde richt zich vooral op de doelgroep ouderen, maar binnen die doelgroep is iedereen welkom ongeacht het niveau van bewegen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde sporter bent of net begint. Het draait allemaal om plezier hebben terwijl je actief bent in de buitenlucht. Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het gaat als je het niet helemaal aandurft.

Gezondheid en gezelligheid in de buitenlucht

Op een ontspannen manier, te midden van de natuur, kun je werken aan je gezondheid. Vanaf 4 september 2024 kan je wekelijks deelnemen aan deze activiteiten onder begeleiding van Senna Silva van der Veen, de buurtsportcoach van Voorst Actief.

Het programma biedt een gevarieerd scala aan oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van balans, flexibiliteit en spierkracht. Dit zal uiteindelijk resulteren in een betere uitvoering van dagelijkse activiteiten.

Maar het gaat niet alleen om fysieke gezondheid; sociale interactie is net zo belangrijk. Samen sporten in een groep creƫert een sfeer van plezier en gezelligheid. Na de training is er zelfs tijd voor een gezellig kopje koffie bij Trefpunt Duistervoorde.

Kom eens kijken en meedoen

Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of bewegingsniveau. Het beste van alles is dat deelname aan deze sessies volledig kosteloos is! Het programma vindt vanaf 4 september elke woensdag plaats van 10:00 uur tot 11:00 uur op het St. Maartenserf 85 in Twello. Je kunt op elk moment instappen en hoeft je niet aan te melden. Mis deze kans niet.

Kijk op voorstactief.nl voor meer informatie en voor al ons sportaanbod. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Senna Silva van der Veen, buurtsportcoach van Voorst Actief, via senna@voorstactief.nl of telefonisch/app: 06-30494611.

Laten we samen bewegen, genieten van de buitenlucht en werken aan een gezondere levensstijl. We zien je graag op 4 september bij de Beweegtuin Duistervoorde!

Publicatiedatum: 21-08-2024