• Voorster Ideeënbank
    ‘Wij bepalen niet wat een goed plan is. Dat bepalen onze inwoners’, aldus Bas van den Hoogen (Coördinator Maatschappelijke Initiatieven). In de verschillende dorpen/kernen wonen heel wat mensen met goede ideeën. Want zeg nou zelf, wie kent de omgeving het beste? Juist, de inwoners zelf!

    Maatschappelijke initiatieven
    Op het actiefste platform in de gemeente (www.voorstactief.nl) hebben we alle initiatieven van bewoners uit de gemeente Voorst voor u verzameld. Dit zijn allemaal projecten waarbij inwoners zelf het initiatief hebben genomen. Denk bijvoorbeeld aan: de aanleg van de Jeu de Boules baan in Terwolde, het project Nijbroek sfeervol verlicht en de realisatie van een nieuw sportcomplex in Wilp. Maar je kan ook denken aan tuintelen en keukelen in Teuge. Allemaal prachtige initiatieven die nooit gerealiseerd zouden zijn als bewoners zelf niet het initiatief hadden genomen.

    Coördinator Maatschappelijke Initiatieven
    Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je jouw initiatief kan realiseren? De Coördinator Maatschappelijke Initiatieven staat voor je klaar. Neem gerust contact met hem op.