Terwolde doet mee: Help Nederland vooruit ING

STEM OP STICHTING TAMARA !!!!

Stichting Tamara uit Terwolde is geselecteerd als 1 van de 5 plaatsen uit de regio Zwolle/Deventer die 1000 tot 5000 euro kan winnen bij “Help nederlandvooruit” 🎉 waar zij en wij super trots en blij mee zijn.

Onderstaand de link waar je op stichting Tamara kunt stemmen om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag !! Stemmen kun je van 22 januari t/m 11 februari. Op 10 maart hoort Stichting Tamara welk bedrag zij gewonnen hebben.

Op dit moment staat stichting Tamara op de 1e plek en maken we kans op 5000 euro !!!

Stemmen jullie mee? Je kan per email account stemmen dus heb je er meer adressen stem dan a.u.b. ook met die email adressen. Doe ons dorp Terwolde een plezier en stem op ons !!
Klik op onderstaande link en scrol iets naar beneden, daar kun je stemmen voor Stichting Tamara

https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-tamara

LET OP:
Je moet de stem via de mail nog wel even bevestigen anders geld het niet!! Kijk voor de zekerheid of het niet in de spam is binnen gekomen.

Hoe meer stemmen we krijgen hoe meer geld we kunnen verdienen. Het kan dus een bedrag van 1000 tot zelfs 5000 euro zijn!! Mail het gerust door naar collega’s wij zijn er als dorp ontzettend blij mee!

Helpen jullie ons mee??

Nederland telt tal van verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds geven we deze initiatieven een steuntje in de rug. Stem nu op je favoriete initiatief en help ze…
HELPNEDERLANDVOORUIT.NL

 

3.961 mensen bereikt
Dorpscontactpersoon Terwolde
Like ons

Dorpscontactpersoon Terwolde

Terwolde is een klein dorp, gelegen aan de linker oever van de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn in de provincie Gelderland en telt ruim 1820 inwoners. Dorpsbelangen Terwolde is er voor en namens de inwoners van het dorp. Voor jong en oud, voor groot en klein. Samen met ons dorpscontactpersoon en diverse werkgroepen maakt Dorpsbelangen zich sterk voor het uitbreiden van de leefbaarheid van het dorp op diverse gebieden. Samen met de leden, de vele vrijwilligers, de hulp van het bedrijfsleven, de gemeente Voorst en de sponsoren wordt er getoond waar een klein dorp als Terwolde groot in kan zijn.

Mocht u vragen of ideeën hebben of misschien wel belangstelling voor een vrijwilligersfunctie, neemt u dan gerust contact met ons dorpscontactpersoon op email: dorpscontactpersoon@terwolde.net. Of bij vragen van bestuurlijke inhoud naar secretariaat@terwolde.net
Dorpscontactpersoon Terwolde
Like ons

Latest posts by Dorpscontactpersoon Terwolde (see all)