Gemeente Voorst Official Team Host WK Volleybal Dames 2022

Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. De gemeente Voorst is één van de 30 Gelderse gemeenten, die aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal. De deelnemers uit 24 landen worden in 30 Gelderse gemeenten ondergebracht. Voor de gemeente Voorst is dat team Canada. Om het WK volleybal onder de aandacht te brengen bij de lokale bevolking, worden er de komende tijd allerlei (side) events georganiseerd. Op deze pagina vind je alle informatie over het WK Volleybal en de side events.

Programma activiteiten WK Volleybal 2022

Op zaterdag 3 september en zaterdag 17 september kan iedereen meedoen met de Volley Uppie Challenge.
Tijdens de Volley Uppie Challenge probeer je binnen 1 minuut zo vaak mogelijk de bal naar elkaar over te spelen.
Met de Volley Uppie Challenge zijn leuke prijzen te winnen! Zoals gratis tickets voor een WK Volleybal wedstrijd.

Op zaterdag 17 april 2022 organiseert team Voorst Actief het Voorster Volleybal Feest op het Marktplein in Twello.
Tijdens het Voorster Volleybal Feest kan iedereen meedoen met leuke volleybalactiviteiten.Team Voorst Actief organiseert in samenwerking met de lokale volleybalverenigingen volleybalclinics voor groep 5 t/m 8. Tijdens de clinic maken de kinderen op een speelse manier kennis met volleybal.

Bij Toppers in de Klas komt een talentvolle topsporter in de klas om te vertellen over zijn/haar topsportcarrière. Door middel van een presentatie en het meenemen van materialen en prijzen, vertelt de topsporter wat er komt kijken om de  TOP te bereiken. Naast de presentatie in de klas is er een mogelijkheid om ook een clinic te volgen.

Wil jij het nieuwe jaar sportief beginnen? Doe dan mee met de Voorster Volleybal Cup. Team Voorst Actief organiseert op woensdag 4 januari 2023 een wijkvolleybaltoernooi voor alle inwoners uit de gemeente Voorst.

Bij de Voorster Volleybal Cup is meedoen belangrijker dan winnen. Gezellig een potje volleyballen met mensen uit jouw wijk, buurt of straat staat centraal. Om mee te kunnen doen aan de Voorster Volleybal Cup, formeer je een team van minimaal zes spelers. Een team mag bestaan uit mannen, vrouwen volleyballers en niet volleyballers.

Doe mee met de kleurplatenwedstrijd en maak kans op mooie volleybalprijzen.

Laatste nieuws