Kids Summer Sport Games een groot succes!

Op vrijdag 8 juli 2022 hebben team Voorst Actief en Zwembad de Schaeck, in samenwerking met TZ&PC Proteus het Kids Summer Sport Games event georganiseerd voor de kinderen uit de gemeente Voorst. Ruim 100 kinderen deden mee aan het event. Er werden een 6-tal activiteiten georganiseerd waarbij de ene helft zich in het water afspeelde en de andere zich op het grasveld en het zand voltrok.

De activiteiten bestonden uit het glijbaanspel, waarbij je met het hele team zoveel mogelijk punten kon scoren doormiddel van de bal, via het glijden van de glijbaan in een band te gooien. Verder was er 8-bal, waarbij je punten kon verdienen als je acht keer had over gespeeld, en tenslotte was er een zwem-estafette waarbij twee teams tegen elkaar heen en weer moesten zwemmen. Op het grasveld was er voetbal, waarbij er twee teams werden gemaakt en partijtje werd gespeeld, en trefbal, waarbij ook twee teams werden gemaakt en het ene team, het andere team moest proberen af te gooien. Op het zand werd er lijn-volleybal gespeeld waarbij je eerst drie keer naar elkaar moest overspelen door middel van gooien en vangen, na de derde keer moest je de bal over het net spelen. Elke activiteit duurde 10 minuten.

Na afloop van alle zes activiteiten sloten we met alle kinderen gezamenlijk af op het grasveld en ging iedereen moe en voldaan richting huis.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)