zwembad De Schaeck

Vorig schooljaar kon de slotdag van Swim2Play helaas niet doorgaan vanwege het onweer wat voorspeld was op die dag. Daarom heeft zwembad De Schaeck in samenwerking met Team Voorst Actief een spetterende openingsmiddag voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Voorst georganiseerd.

Vorige week zijn alle kaarten rondgebracht, en door de snelle medewerking van de basisscholen hebben kinderen de kaarten gekregen. Op vertoon van de kaart konden zij gratis recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad. Het buitenbad was voor het laatst dit jaar geopend voor de kinderen.

Al ruim voor 13.00 uur stonden de 1e kinderen te trappelen om naar binnen te mogen. Nadat zij zich snel hadden omgekleed konden ze naar hartenlust springen, glijden, duiken en spelen. Ook konden de kinderen zich vermaken op de grote stormbaan die speciaal voor deze middag neergezet was op de zonneweide. Uiteindelijk zijn er bijna 800 kinderen deze middag te gast geweest bij het zwembad.

Tijdens de slotmiddag was er fruit beschikbaar gesteld in samenwerking met JOGG. Bijna alle bananen en appels gingen op, want flink bewegen maakt natuurlijk hongerig.

Zwembad De Schaeck en Team Voorst actief kijken erg positief terug op deze spetterende openingsmiddag van het schooljaar 2019 – 2020!

Zwembad de Schaeck
Volg ons