Wandelgroep ‘Klein Twello’ binnenkort weer van start

Na maanden afwezigheid gaat de Twellose wandelgroep weer van start op woensdag 3 juni aanstaande. Na overleg met de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst en de beleidsmedewerker Sport van de gemeente is besloten dat het wandelen op een verantwoorde manier vormgegeven kan worden. Men heeft de intentie om het wandelen vervolgens weer wekelijks op te pakken.

 

Om 09.00 uur wordt er verzameld op het plein van ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello. Van de faciliteiten binnen, zoals het toilet, kan men nog geen gebruik maken. Ook het kopje koffie na afloop van de wandeling laat nog even op zich wachten. Maar samen wandelen, op gepaste afstand, dat kan gelukkig wel!

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de groep opgesplitst in een ‘snelle’ en ‘langzame’ groep. Twee ervaren wandelcoaches begeleiden de wandelingen, verzorgen de warming-up en nemen de Corona-maatregelen in acht. Vaste deelnemers worden van te voren via de mail geïnformeerd. Nieuwe deelnemers kunnen contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach bij Mens en Welzijn Voorst, via 06-40103611 of mail naar g.kroes@mensenwelzijn.nl.

Volg mij via

Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst)

Buurtsportcoach at Mens en Welzijn Voorst
De buurtsportcoach van Mens en Welzijn is de verbinder tussen zorg, welzijn en sport/bewegen in de gemeente Voorst.
Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via

Latest posts by Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) (see all)