Voorster Herfst Zaalvoetbaltoernooi

Oktober en november staan vooral bekend om het slechte weer. Wat is er dan lekkerder om in de zaal actief te kunnen zijn en een lekker potje te voetballen? Het leek de buurtsportcoaches van Voorwaarts daarom een leuk idee om de Jachtlust af te huren voor een mooie zaalvoetbaldag.

In de herfstvakantie vindt er in Sporthal Jachtlust een zaalvoetbaltoernooi plaats. Na de geslaagde editie van vorig jaar zal het toernooi dit jaar opnieuw gehouden worden. Ditmaal op vrijdag 25 oktober.

Dit jaar is de opzet van het toernooi iets anders dan vorig jaar. Het toernooi wordt opgedeeld in drie mini-toernooien, waar mooie prijzen te winnen vallen. In de ochtend (10:00-12:00) zullen de voetballers/voetbalsters uit groep 5 en 6 hun kunsten mogen vertonen. Aan het begin van de middag mogen de talenten uit groep 7 en 8 laten zien of ze aan het niveau van de voorgaande groepen kunnen tippen. Dit zal gaan gebeuren van 12:30 tot 14:30. Last but not least mogen de middelbare scholieren uit klas 1 en 2 de dag nog wat extra kleur geven (15:00-17:00).

Of je nu in de gemeente Voorst woont of niet, elke voetballiefhebber is welkom op deze dag. Dus, zit je in groep 5 of hoger van de basisschool, of klas 1 of 2 van de middelbare school en heb je een leuk team van minimaal vijf spelers, meld je dan aan via onderstaande link! Inschrijven is mogelijk t/m maandag 21 oktober.

Aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-voorster-herfst-zaalvoetbaltoernooi-76204035321

Bij vragen en opmerkingen, mail dan naar buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com of bel 0653514174

SV Voorwaarts
Laatste berichten van SV Voorwaarts (alles zien)