Kom ook naar het Voorster Fietsfeest!

Op woensdag 29 september organiseren de buurtsportcoaches van Voorst Actief het Voorster Fietsfeest. Jong & oud is van harte welkom op het Marktplein in Twello om deel te nemen aan de verschillende fietsactiviteiten. Het evenement staat in het teken van bewegen, fietsvaardigheid en veiligheid. Deelname is gratis, maar vanwege de coronamaatregelen moet je jezelf wel vooraf aanmelden. Ook moeten deelnemers hun eigen fiets meenemen om mee te doen.

Activiteiten jeugd
Voor de jeugd staat er een uitdagende pumptrackbaan te wachten. Kun jij gave trucs op deze baan? Ook staat er een fietsveiligheidsparcours uitgezet en zijn er loopfietsjes voor de allerkleinsten.

Activiteiten senioren
De Fietsersbond is ook aanwezig op het Marktplein in Twello tijdens het Voorster Fietsfeest. Zij geven advies. Welke houding is het best voor u om op de fiets te zitten? En hoe is het gesteld met de huidige status van uw fiets? Verder is Profile Hafkamp aanwezig om u voorlichting te geven over de E-bikes. De organisatie hoopt u te verwelkomen op woensdag 29 september.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)