Kom naar de voorstelling ”Ik wou dat het weer weekend was.”

Kom naar de voorstelling “Ik wou dat het weer weekend was.”
De regiegroep van het Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Voorst nodigt jullie uit om bovenstaande voorstelling, georganiseerd door de KNVB gezamenlijk met een theatergezelschap, bij te wonen. Deze uitnodiging is zeker niet alleen voor voetbalverenigingen. Deze theatervoorstelling heeft tot doel te laten zien hoe vaak racisme en discriminatie met uitsluiting tot gevolg binnen de sportwereld voorkomen, het zit hem vaak in kleine dingen. Het is niet voor iedereen altijd even leuk “dat het weer weekend is”.  Het is van belang dat wij als sportverenigingen dit signaleren.

De voorstelling zal plaatsvinden tijdens de Voorster Sportweek.

Wanneer    : Vrijdagavond 21 april 2023
Waar           : SV Twello Horeca, Zuiderlaan
Aanvang     : 19:30 uur inloop met koffie en thee
                       20:00 uur start theatervoorstelling & workshop
                       21:30 uur einde

Er zijn slechts een beperkt aantal tickets (60) beschikbaar. Per vereniging kunnen maximaal twee kaarten worden besteld, voor omni verenigingen binnen de gemeente Voorst worden zes kaarten per vereniging beschikbaar gesteld. Zo kan er van iedere discipline binnen een vereniging een afgevaardigde deelnemen. De voorstelling is interessant voor trainers, coaches en bestuursleden maar zeker ook voor vertrouwenspersonen.

Aanmelden
Tickets voor de voorstelling zijn te bestellen via onderstaande link. De uiterste besteldatum is 18 april 2023. Mochten er daarna nog kaarten beschikbaar zijn zullen wij jullie nogmaals in de gelegenheid stellen kaarten bij te boeken. Natuurlijk zijn er geen kosten aan deze voorstelling verboden. Het is onze gezamenlijk opdracht om racisme en discriminatie van onze sportaccommodaties te verbannen.

Klik hier om tickets te bestellen.

Vragen 
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de voorstelling, neem dan contact op met buurtsportcoach Remco Bos via remco@voorstactief.nl of telefonisch 06 – 413 476 18

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)