Sportinstuiven in de voorjaarsvakantie een groot succes!

De buurtsportcoach van Voorst Actief on Tour heeft tijdens de voorjaarsvakantie twee sportinstuiven georganiseerd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. De deelnemers aan de sportinstuiven konden meedoen met verschillende gratis sport- en beweegactiviteiten. Vanwege de coronamaatregelen vonden de sportinstuiven buiten plaats op het voetbalveld van SV Voorwaarts Twello.

Sportinstuif 4-12 jaar
Op dinsdag 23 februari jl. hebben 168 kinderen met veel enthousiasme meegedaan met de sportinstuif. Verdeeld over twee tijdsblokken konden de kinderen zich uitleven met allerlei leuke sport- en beweegactiviteiten, zoals: lasergamen, bubbelvoetbal, skateboarden en andere leuke activiteiten.

13+ Sportinstuif
Dit jaar is voor het eerst speciaal voor de jongeren een sportinstuif georganiseerd. De jongeren hebben zich tijdens de sportinstuif kunnen uitleven met een potje bubbelvoetbal, archery tag, kickboksen en kanjam.

Beide sportinstuiven waren een succes! Vanaf maandag 1 maart gaat team Voorst Actief on Tour weer op pad met de beweegbus, om in de diverse dorpskernen van de gemeente Voorst naschoolse sport- en beweegactiviteiten aan te bieden. Wij hopen jullie dan allemaal weer te zien!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Voorst Actief on Tour op: www.voorstactief.nl.

Voorst Actief on Tour
Like us