Verkiezing ‘Clubheld van het Jaar’

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het wassen van de teamshirts, niks is te veel voor de clubheld. Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Ook dit jaar wil het Algemeen Dagblad in samenwerking met oa de Rabobank en NOC*NSF de sportclubs van de gemeente Voorst een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. Vanaf vandaag kan iedereen in de gemeente Voorst zijn of haar clubheld nomineren voor de titel ‘Clubheld van het Jaar 2019’ via www.clubheldvanhetjaar.nl.

Nomineren en stemmen
tot en met zondag 10 november kan iedereen in de gemeente Voorst zijn of haar clubheld nomineren op de website clubheldvanhetjaar.nl. Stemmen op de clubhelden kan vanaf maandag 28 oktober tot en met maandag 2 december. Hoe meer stemmen de clubheld krijgt, des te groter de kans dat hij of zij zich ‘Clubheld van het Jaar 2019’ mag noemen.

Uitslag en uitreiking
Op dinsdag 17 december komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mag de club de deskundige jury in vijf minuten overtuigen waarom hun clubheld de titel verdient. Na de pitches overlegt de vakjury kort en wordt bekendgemaakt wie zich ‘Clubheld van het jaar 2019’ mag noemen en een groot gratis feest mag organiseren voor de hele club.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)