Twellose sportcarrousel bij SV Voorwaarts

Twellose sportcarrousel succesvol bij SV Voorwaarts

De Twellose sportcarrousel is een initiatief van de buurtsportcoaches uit Twello. Na een succesvolle 1e editie in het voorjaar van 2015 is in oktober de 2e editie van de carrousel gestart.
Bij S.V. Voorwaarts heeft buurtsportcoach Guido Ben Boubaker de aftrap mogen doen met een tweetal groepslessen aan de enthousiaste groep deelnemers. De Twellose sportcarrousel is in het leven geroepen om deelnemers uit de gemeente Voorst in de leeftijdscategorie 45+ met verschillende sporten in aanraking te kunnen laten komen. Naast S.V. Voorwaarts komen de deelnemers deze editie ook in aanraking met Zwembad de Schaeck, S.V. Twello en Trias.

De lessen bij S.V. Voorwaarts stonden in het teken van ”bootcamp voor beginners” en sport en spel. Tijdens de lessen die beiden een uur duurde is er gekozen om de deelnemers naast verschillende loop,- beginnende kracht,- en conditievormen spelvormen met de bal aan te bieden. De groep deelnemers was erg enthousiast over de afwisseling binnen de lessen waarbij jeugdsentimenten werden opgehaald. De tjoek werd voor het eerst voor vele deelnemers weer sinds de oude jeugdjaren gebruikt wat leuke herinneringen ophaalde.

Wij kijken terug op een geslaagde start van de 2e editie van de Twellose Sportcarrousel en zijn blij deze groep sporters ook bij Voorwaarts te hebben mogen verwelkomen voor een tweetal sportochtenden.

 

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Latest posts by SV Voorwaarts (see all)