Thermen Bussloo en Univé hoofdsponsors Voorster Triathlon

Over minder dan een maand is het zover, de allereerste editie van de Voorster Triathlon op Bussloo. De hoofdsponsors zetten onlangs hun handtekening onder een verbintenis van één jaar. Beide tonen ze daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid en hun warme band met het lokale sport- en beweegaanbod.

Als Supporter van Sport vindt Univé Stad en Land sporten en bewegen belangrijk. In de Voorster Triathlon zien ook zij een evenement welke een brede doelgroep (letterlijk) in beweging kan brengen. Vestigingsmanager van Univé-winkel Twello, Samuel Fincham, ondertekende de overeenkomst en benadrukte dat ze altijd open staan voor dergelijke evenementen. “Als Supporter van Sport kunnen we op verschillende manieren bijdragen, bijvoorbeeld met materialen, maar ook met de vrijwillige inzet van onze medewerkers en ons lokale netwerk”, legt Samuel uit. Univé Stad en Land kennen de meeste mensen als verzekeraar. Maar zij bieden ook hypotheek- en financieel advies.

Bij Thermen Bussloo heeft men niet lang getwijfeld over sponsoring. Na het ‘Rondje Bussloo’ is dit het tweede sportieve evenement dat het steunt op de recreatieplas. Daarnaast sponsort men ook nog verschillende sportverenigingen. Marketingmanager Frank Veldwachter vertelt dat ze gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan. “Dat geldt voor onze gasten, maar ook voor ons personeel en de gemeenschap. Een mooi sportief evenement als deze dragen wij daarom een warm hart toe. En we gaan zeker een team afvaardigen”, laat hij tot slot optekenen.

Aanmelden is nog mogelijk
De Voorster Triathlon vindt plaats op zondag 10 juli. Er zijn nog plaatsen vrij in diverse startseries: één voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar en voor volwassenen een 1/16de of 1/8ste afstand. De organisatie benadrukt dat het vooral een laagdrempelig evenement is voor jong en oud. “Je hebt geen supersnelle fiets of bepaalde kleding nodig” vertelt Guus Kroes. Op www.voorstertriathlon.nl kan je meer informatie vinden.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via