Team Voorst Actief breidt uit

De gemeente Voorst faciliteert en stimuleert de deelname aan sport- en beweegactiviteiten en sociale ontmoeting middels de inzet van een aantal buurtsportcoaches (BSC) en dorpscontactpersonen (DCP). Deze personen zetten zich gezamenlijk in als Team Voorst Actief om voldoende toegankelijk aanbod te creëren en sociale ontmoeting te bevorderen. Sinds 1 januari 2018 is Team Voorst Actief tijdelijk uitgebreid met Evelyn Wolbrink van Zwembad de Schaeck. Zij stelt zich graag even voor.

Vanaf 1 januari 2018 krijg ik een mooie (tijdelijke) uitdaging als BSC voor de jeugd van 13 – 18 jaar. Mijn naam is Evelyn Wolbrink, ik werk al 25 jaar bij Zwembad de Schaeck. Ooit begonnen als fulltime zweminstructrice, tegenwoordig ben ik als lid van het managementteam van De Schaeck verantwoordelijk voor de “natte kant”.  Alles wat er in het water gebeurt valt dus onder mij, van het babyzwemmen tot het baantjes zwemmen en van de zwemlessen tot ZwangerFit. Een enorm gevarieerde functie, die ik met veel plezier uitoefen.

Van 1 januari tot en met 31 juli 2018 ga ik proberen om de jongeren van 13 – 18 jaar (meer) aan het bewegen te krijgen. Dat wordt best een lastige klus (ik heb ervaring met mijn 2 kinderen binnen deze leeftijdsgroep), maar wel een klus waarin ik geloof! Samen met een aantal collega’s binnen het zwembad, en door de samenwerking met het voortgezet onderwijs gemeente Voorst en De Beele in Voorst aan te gaan ben ik ervan overtuigd dat er iets moois kan ontstaan. En dat daarmee iets in gang wordt gezet wat in de periode en jaren daarna zal uitgroeien tot sportieve en uitdagende evenementen voor deze groep jongeren.

Meer informatie over de inzet van buurtsportcoaches is hier te vinden.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)