Suppen op Bussloo groot succes.

Op woensdag 27 juli 2022 organiseerde team Voorst Actief een leuke Supactiviteit voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar op recreatieplas Bussloo.

Nadat de kinderen in een zwemvest waren gehesen en op de kant een aantal basis instructies hebben gekregen, gingen de kinderen samen met buurtsportcoaches Rinse Procee en Remco Bos het water op. De les bestond uit een aantal oefeningen om stabiel op de Supboard te kunnen staan en een aantal peddeltechnieken. Er werden ook spelletjes gedaan, zoals het spelen van tikkertje tot het maken van een koprol.

De kinderen hebben een geweldige middag gehad verteld buurtsportcoach Rinse Procee. “De kinderen die nog nooit op een Supboard hebben gestaan, vonden het in het begin spannend. Soms viel er iemand in het water, maar de watertemperatuur van Bussloo is zeer aangenaam. Voor de kinderen was het af en toe een stevige work-out. Af en toe trok de wind aan, waardoor de kinderen flink tegen de wind in moesten peddelen.’’

Ruim 40 kinderen hebben kennisgemaakt met Suppen. De kinderen waren verdeeld in vier groepen van 10 kinderen. Iedere groep kreeg  één uur les. Na afloop van de les stapte alle kinderen met veel enthousiasme van de Supboards af. Het Suppen was geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Deze activiteit is georganiseerd in het kader van de Voorst Actief Summer Tour. 

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)