Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

De Provincie Gelderland, Omroep Gelderland, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en de Gelderse Sport Federatie willen blijven investeren in gezonde Gelderse inwoners en organiseren daarom ook dit jaar de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat. Doe jij mee?

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is vorig jaar opgezet vanuit de gedachte dat sport en bewegen cruciaal zijn voor een gezonde toekomst van ons land en van Gelderland. De winnaar ontvangt 20.000 euro om het ingestuurde project te realiseren. De nummers 2 en 3 winnen elk een bijdrage van 10.000 euro. De stimuleringsprijs is bedoeld voor de beste ideeën om inwoners van Gelderland in beweging te brengen.

Is jouw idee 20.000 euro waard?
Voor de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is de Provincie Gelderland op zoek naar organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme of onderwijs die creatieve initiatieven bedenken en samenwerkingsverbanden aangaan. Zij dagen jou uit om samen een plan in te dienen en wie weet wordt jouw project zo werkelijkheid! Na de sluitingsdatum licht Omroep Gelderland de beste 7 plannen uit. De inwoners van Gelderland kiezen vervolgens samen met een jury van specialisten 3 winnaars, die Omroep Gelderland in een feestelijke uitzending bekend maakt. De winnaar ontvangt 20.000 euro om het plan te realiseren. Nummers 2 en 3 winnen elk 10.000 euro.

Meer informatie
Alle informatie over de Stimuleringsprijs vind je op www.gelderssportakkoord.nl/stimuleringsprijs
Let op: je kunt tot 10 oktober 2021 je ideeën insturen! Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact op via stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl.

Voorwaarden
Één van de voorwaarden is:

  • Minimaal een van de partijen is partner van het Gelders Sportakkoord, of bereid dat bij inzending te worden.

Als gemeente Voorst zijn wij aangesloten als partner van het Gelders Sportakkoord. Maar ook Uniek Sporten, diverse sportbonden, Jeugdfonds Sport en vele andere partners zijn aangesloten.

 

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)