Stagiaires CIOS Arnhem

Kim Achtereekte en Jorrik Albers zijn dit schooljaar gestart in het derde jaar van het CIOS Arnhem in de stream Buurt, Onderwijs en Sport. Sinds 15 november lopen zij stage bij de gemeente Voorst, als ondersteuning voor Team Voorst Actief. Zij stellen zich graag even voor.

Ik ben Jorrik Albers, 19 jaar oud en woon in Deventer. Mijn hobby is korfballen en daar ben ik ook fanatiek in. Ik speel in Devinco 1 en ik train/coach Devinco C1. Ik heb afgelopen jaar mijn zwemonderwijs diploma behaald.

Mijn naam is Kim Achtereekte en ik ben 18 jaar oud en woon in Twello. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SV Voorwaarts Twello in het meiden team MO19-1, daar ben ik de rechter vleugel aanvaller. Voetbal is echt mijn hobby en passie. Sinds korte tijd ben ik trainer bij de Meidenvoetbal Academie Regio Deventer waar ik de meiden MO13 train. Met deze academie willen we het niveau van de meiden in deze regio op een hoger niveau brengen om talent te behouden. Naast voetbal en mijn opleiding heb ik een bijbaantje bij de Buitensociëteit & Bowling De Worp Deventer als bediening medewerker.

Wij geven dit schooljaar elke donderdag les aan de groepen 3 t/m 8  van Basisschool de Laarhorst in Arnhem, voor het vak Kerntaak 5. Wij waren dit schooljaar op woensdag gestart met een stage in Arnhem voor het vak Kerntaak 4. Helaas voldeed deze stage niet aan de verwachtingen van de leraren. En moesten wij een nieuwe stage plek zoeken. Van onze docent hadden we het email adres van Ingrid de Croon gekregen. Daarbij hebben we geen moment getwijfeld en hebben we gelijk een mail gestuurd met een verzoek voor een stageplek. Al heel snel kregen we een reactie terug en werd alles in gang gezet en hadden we de eerste afspraak al staan en was de stage geregeld.

De stage voor kerntaak 4 houdt in dat we Team Voorst Actief ondersteunen en contact gaan leggen met basisscholen, BSO en sportverenigingen in alle kernen om daar diverse sport- en beweeg activiteiten te organiseren. Een voorbeeld van een activiteit kan zijn om na school een basketbaltoernooi te organiseren of een sportclinic voor een basisschool te regelen met een sportvereniging tijdens schooltijd. Wij ondersteunen ook bij reguliere activiteiten zoals de beweeg- en ontmoetingsmiddag met de voorronde van het NK Knikkeren en de Nationale straatvoetbaldag.

Als er vragen zijn of  als jullie gebruik willen maken van onze inzet neem dan gerust contact met ons op.

 

Kim Achtereekte k.achtereekte@voorst.nl

Jorrik Albers j.albers@voorst.nl

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)