Schoolvolleybaltoernooi één groot succes!

Op vrijdag 10 juni 2022 heeft team Voorst Actief in samenwerking VHT Twellolands het schoolvolleybaltoernooi voor groep 5 t/m 8 georganiseerd. Maar liefst 25 teams van verschillende scholen uit de gemeente Voorst deden mee met het toernooi. Het toernooi werd gespeeld in twee categorieën: groep 5-6 en groep 7-8.  Om de kinderen zoveel mogelijk te laten bewegen heeft de organisatie ervoor gekozen om alle teams zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. De wedstrijden werden gespeeld op de velden, die vernoemd waren naar alle tegenstanders van team Canada en Nederland tijdens het WK Volleybal.

Tijdens de wedstrijden werd er fanatiek gevolleybald. Er werden mooie punten gescoord, maar er vonden ook mooie reddingen plaats. Bij de categorie groep 5-6 was er één poule. Nadat alle wedstrijden in de poule waren gespeeld stond team The Gamers van basisschool de Kleine Wereld uit Twello op nummer 1 en daarmee de winnaar van het toernooi.

Bij de categorie groep 7-8 werden de wedstrijden in twee poules afgewerkt. De nummers 1 van beide poules speelden een finale om uit te maken wie dit jaar de winnaar wordt. Na een spannende finale mag team Marco Prima van de Martinusschool uit Twello zich kronen tot winnaar van het toernooi.

Na afloop van het toernooi kregen alle kinderen een Pleuns Regenboogijsje en ging iedereen vermoeid en voldaan naar huis.