Schooljudo-feest met Expeditie Robinson Carlos

Maandag 8 april was het in de sporthal van de Daniel de Brouwerschool in Wilp één groot judofeest. Onder leiding van Expeditie Robinson winnaar Carlos, kregen ruim 120 leerlingen én enkele leerkrachten een geweldige judo clinic.

Samenwerking
In 2017 is de gemeente Voorst gestart met het aanbieden van Schooljudo aan de basisscholen. De gemeente Voorst en de lokale partner Bouwbedrijf Aan De Stegge Twello zorgen samen voor een deel van de financiering van Schooljudo. De gemeente Voorst organiseerde dit Schooljudofeest als afsluiting van het Schooljudo programma van dit schooljaar.
De leerlingen van de verschillende groepen van leeftijd en niveau beleefden een mooie ochtend en kregen na afloop een rugtasje van Aan De Stegge gevuld met fruit door Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Voorst en Albert Heijn Twello.

Ieder kind is uniek
Schooljudo gelooft dat ieder kind uniek is. En dat judo het ultieme middel is om een kind in zijn of haar kracht te zetten. Zowel motorisch als sociaal-emotioneel. Met echte judomatten zorgt Schooljudo ervoor dat de gymzaal van de basisschool wordt omgetoverd tot een ware dojo. Entertrainer Carlos Platier Luna zorgt ervoor dat de kinderen in judopak met plezier werken aan de Schooljudo waarden: vertrouwen, samenwerken, respect, beheersing, weerbaarheid en discipline.

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)